ποιοι είμαστε

01

H εταιρεία «J-Corp S.M.P.C.» ιδρύθηκε το 2017 από τον Μπουρλάκη Κυρούδη Ιάσονα, μηχανικό υπολογιστών – ΕΜΠ με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, του προγραμματισμού και της ασφάλειας δικτύων.

Στη J-Corp, παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη σε θέματα υποδομών, ασφάλειας δικτύων και συστημάτων παρακολούθησης, όλα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Φροντίζουμε, σε συνεργασία με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες και νομικούς συμβούλους, για την συμμόρφωση της επιχείρησης σας ως προς την ισχύουσα νομοθεσία εξασφαλίζοντας έτσι την θωράκισή της απέναντι σε πιθανές ανεπιθύμητες κυρώσεις.

Η εταιρεία μας, έχει ως κεντρικό στόχο να σας παρέχει την πλέον εξειδικευμένη υποστήριξη, πάντα ανταποκρινόμενοι με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Επιδιώκουμε την διαρκή εξέλιξη και επιμόρφωση της ομάδας μας πάνω στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες, νέες τεχνολογικές και τεχνικές απαιτήσεις της εποχής, και φροντίζουμε να είμαστε πάντα διαθέσιμοι για εσάς και την επιχείρησή σας.

τι κάνουμε

02
LAN & Δικτύωση
Εγκατάσταση & Αναβάθμιση λογισμικού
Προμήθεια PC & Server - Περιφερειακά
Τεχνική Υποστήριξη
Υπηρεσίες G.D.P.R.
Ιστοσελίδες & Διαφήμιση

χρειάζεστε βοήθεια;

03
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Loading...